Pieter Verheyde stelt zijn mazarinetaart voor.
Volledig scherm
Pieter Verheyde stelt zijn mazarinetaart voor. © Laurie Bailliu

Mazarinetaart van Chocolaterie Stijn en bvba Verheyde: “Zoete smaak, waarbij vooral kaneel naar boven komt”

De mazarinetaart is een typisch streekproduct uit Poperinge en is verkrijgbaar bij twee producenten: Pieter Verheyde van restaurant Terminus uit Abele en Stijn Glorie van Chocolaterie Stijn uit Poperinge. “Het is een bommetje en uniek van smaak”, meent Verheyde.

0 reacties

 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.
 2. Koelkast met energielabel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfactuur
  vtwonen

  Koelkast met energiela­bel E inruilen voor één met label A? Zoveel bespaar je jaarlijks op je stroomfac­tuur

  Het energielabel op de koelkast laat zien hoeveel energie het apparaat verbruikt. Handig om te weten als je een nieuwe koelkast wilt aanschaffen. Voor het milieu en je portemonnee is het slim om te kiezen voor een koelkast die zo weinig mogelijk energie verbruikt. Daarom legt vtwonen.be je uit hoe je het energielabel op de koelkast leest, wat het betekent en hoe je energie bespaart.