Pieter Verheyde stelt zijn mazarinetaart voor.
Volledig scherm
Pieter Verheyde stelt zijn mazarinetaart voor. © Laurie Bailliu

Mazarinetaart van Chocolaterie Stijn en bvba Verheyde: “Zoete smaak, waarbij vooral kaneel naar boven komt”

De mazarinetaart is een typisch streekproduct uit Poperinge en is verkrijgbaar bij twee producenten: Pieter Verheyde van restaurant Terminus uit Abele en Stijn Glorie van Chocolaterie Stijn uit Poperinge. “Het is een bommetje en uniek van smaak”, meent Verheyde.

0 reacties

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.