Organisatie Marktrock Poperinge is klaar voor de 34ste editie.
Volledig scherm
Organisatie Marktrock Poperinge is klaar voor de 34ste editie. © Michael Depestele

Marktrock Poperinge is klaar voor de 34ste editie: “Mensen gelukkig maken en onze mooie stad op de kaart zetten is ons doel”

PoperingeVoorzitter Bart Decrock en de organisatie van Marktrock Poperinge staan te popelen om op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus uit te pakken met de 34ste editie van Marktrock Poperinge. Cleymans & Van Geel en ERTEBREKERS tekenen alvast present. De organisatie pakt dit jaar uit met een tweedaags festival waarbij op vrijdag al enkele artiesten op het podium staan. “We maakten er terug een erezaak van om het laatste weekend van augustus een festivalweekend te organiseren. Wat betreft de vereisten om Marktrock te organiseren, zijn er nog redelijk wat onduidelijkheden.”

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Poperingse Ziggy (16) zit in de finale van Top Model Europe: “Ik hoop door mijn modellenwerk de wereld te kunnen zien”
  PREMIUM
  Poperinge

  Poperingse Ziggy (16) zit in de finale van Top Model Europe: “Ik hoop door mijn modellen­werk de wereld te kunnen zien”

  De Poperingse Ziggy Sapulette (16) stond afgelopen week in de finale van Top Model Europe. Samen met de andere finalisten trok ze naar Montpellier voor de finaleweek. “Ik vond het echt de beste week van mijn leven en ik hoop dat ik in de toekomst veel opdrachten kan binnenhalen. Top Model Europe winnen zou een droom zijn die werkelijkheid wordt”, zegt Ziggy. Of Ziggy de winnares is, weten we binnen enkele weken.