Coronaproof concert meepikken dankzij project ‘Carline’s Echo’ en café Het Mysterie.
Volledig scherm
Coronaproof concert meepikken dankzij project ‘Carline’s Echo’ en café Het Mysterie. © David Beerlandt

Marc start project Carline’s Echo ter ere van zijn overleden vriendin: “Ze hield enorm van cultuur. Zo wil ik haar herinnering in leven houden”

PoperingePoperingenaar Marc Dewilde brengt met zijn project ‘Carline’s Echo’ cultuur naar de Hoppestad. In Volsspelencafé Het Mysterie en eetcafé De Hertog werden al coronaproof concerten gegeven. Op 31 oktober staat een nieuw concert op de agenda in jeugdcentrum De Kouter. 

 1. Ieperling die politievrouw de huid volscheldt veroordeeld voor smaad, maar rechter houdt rekening “met wat een gemiddelde politie-inspecteur moet ondergaan”
  Ieper

  Ieperling die politie­vrouw de huid volscheldt veroor­deeld voor smaad, maar rechter houdt rekening “met wat een gemiddelde politie-inspecteur moet ondergaan”

  Een zestiger uit Ieper die een politie-inspecteur een ‘vuile teeve’ noemde, is door de rechter veroordeeld tot een celstraf van 8 dagen met uitstel voor smaad. De man moet zijn slachtoffer een morele schadevergoeding betalen, maar niet het volle door de burgerlijke partij gevraagde bedrag. De rechtbank houdt rekening “met wat een gemiddelde politie-inspecteur moet ondergaan.”
 1. Vijf griezelige verrassingen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’
  Play
  games

  Vijf griezelige verrassin­gen in horrorgame ‘Dark Pictures: Little Hope’

 2. Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrijder onderuit
  Play

  Pijnlijk: losgekomen autowiel raakt auto en haalt motorrij­der onderuit