Via de gratis ErfgoedApp kan je 2 nieuwe tours downloaden: ‘Luistervinken in de Sixtusbossen’ en ‘Luistervinken in domein De Lovie’.
Volledig scherm
Via de gratis ErfgoedApp kan je 2 nieuwe tours downloaden: ‘Luistervinken in de Sixtusbossen’ en ‘Luistervinken in domein De Lovie’. © Agentschap Natuur en Bos

Luistervinken en ravotten in de Sixtusbossen en op kasteeldomein De Lovie

PoperingeLangs het Multimovepad in de Sixtusbossen en kasteeldomein De Lovie kunnen jong en oud, vanaf de herfstvakantie, nog meer op avontuur. Via de ErfgoedApp kan je 2 nieuwe tours downloaden: ‘Luistervinken in de Sixtusbossen’ en ‘Luistervinken in domein De Lovie’. De nieuwe tours laten je kennis maken, via weetjes en opdrachtjes, met unieke domeinen en haar bewoners.

  1. Burgercoöperatie Beauvant wint groene pluim: “Het thema dit jaar was klimaat”
    Ieper/Oostende

    Burger­coöpe­ra­tie Beauvant wint groene pluim: “Het thema dit jaar was klimaat”

    Naar jaarlijkse gewoonte reikt de provincieraadsfractie van Groen een groene pluim uit op de provinciale nieuwsjaarreceptie van de partij. Dit jaar vond die plaats in Ieper. “Omdat het thema klimaat in het brandpunt van de belangstelling staat, selecteerden we voor deze editie van de groene pluim drie klimaatinitiatieven”, zegt provincieraadslid en fractieleider Maarten Tavernier.