De Komeere, van Liesbeth Lietaer en Brecht Vandenberghe uit Haringe, verzorgt ontbijten voor particulieren en groepen en is een project. Alle ontbijten worden samengesteld met streekeigen producten en zelfgemaakte lekkernijen.
Volledig scherm
De Komeere, van Liesbeth Lietaer en Brecht Vandenberghe uit Haringe, verzorgt ontbijten voor particulieren en groepen en is een project. Alle ontbijten worden samengesteld met streekeigen producten en zelfgemaakte lekkernijen. © De Komeere

Liesbeth en Brecht leveren ontbijtpakketten aan huis: “Uitsluitend streekproducten of zelfgemaakte lekkernijen”

HaringeDe Komeere verzorgt ontbijten voor particulieren en groepen en is een project van Liesbeth Lietaer en Brecht Vandenberghe. Alle ontbijten worden samengesteld met streekeigen producten en zelfgemaakte lekkernijen. “Volgend jaar starten we met een pop-up met koffie en taart in onze beschermde vakwerkwoning uit 1634 in het hartje van Haringe”, zegt Liesbeth.

  1. Dealer riskeert 37 maanden cel en moet mogelijk 92.000 euro drugsgeld terugbetalen aan staatskas
    Lo-Reninge/Veurne/Alveringem

    Dealer riskeert 37 maanden cel en moet mogelijk 92.000 euro drugsgeld terugbeta­len aan staatskas

    Een man (24) uit Lo-Reninge heeft volgens het Openbaar Ministerie maar liefst 92.700 euro binnengerijfd door grootschalige handel in cocaïne en cannabis. De procureur vroeg de rechtbank in Veurne om die som verbeurd te verklaren. Er werd ook een stevige celstraf van 37 maanden gevorderd. Drie kompanen stonden eveneens terecht, maar riskeren lichtere celstraffen.