Bij kapsalon Beautyzone in Poperinge kun je deze maand het streekbiertje ‘Lokaal Saison’ van de Poperingse hopboer Bart Boeraeve proeven.
Volledig scherm
Bij kapsalon Beautyzone in Poperinge kun je deze maand het streekbiertje ‘Lokaal Saison’ van de Poperingse hopboer Bart Boeraeve proeven. © LBR

Laat je haar knippen met een gratis streekbiertje erbij in kapsalon Beautyzone: “Ideale manier om klanten te laten kennismaken met lokaal bier”

Bij kapsalon Beautyzone in Poperinge kun je deze maand gratis het streekbiertje Saison Lokaal van de Poperingse hopboer Bart Boeraeve proeven, terwijl je je haar laat knippen.

0 reacties

 1. Rijhuis onbewoonbaar na uitslaande brand, één bewoner raakt ernstig verbrand
  Brielen

  Rijhuis onbewoon­baar na uitslaande brand, één bewoner raakt ernstig verbrand

  Twee Poolse mannen kwamen donderdagmiddag vlak bij de kerk van Brielen in de problemen toen een felle brand uitbrak in de huurwoning die ze sinds een zestal jaar betrekken met een aantal landgenoten. Beiden raakten bevangen door de rook, één van hen liep ook brandwonden op. De huurwoning is helemaal vernield, de benedenverdieping is uitgebrand. Er wordt gezocht naar een oplossing voor de dakloze Polen.
 1. Zorgverstrekkers krijgen coronaprik met AstraZeneca... Al stuurden tientallen mensen hun kat
  PREMIUM
  veurne

  Zorgver­strek­kers krijgen coronaprik met AstraZene­ca... Al stuurden tientallen mensen hun kat

  In de evenementenzaal Furnevent in Veurne zijn zaterdag de eerste 200 mensen gevaccineerd. Het gaat om thuisverpleegkundigen, tandartsen, ambulanciers en andere zorgverstrekkers. Opvallend: zo'n 50 mensen die oorspronkelijk voor hun coronaprik verwacht werden, daagden niet op. Mogelijk heeft dit te maken met het – volgens studies minder efficiënte – AstraZeneca-vaccin. Eerder dreigden Vlaamse zorgverleners zelfs al met een staking als ze met AstraZeneca zouden ingeënt worden. Veurns burgemeester Peter Roose ziet een andere reden waarom zorgverstrekkers zich niet hebben aangemeld voor hun eerste prik.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch