POPERINGE Dierenasiel Poezewoef uit Poperinge organiseert komende woensdag een tweede verkoop van diepvriesfrietjes ten voordele van hun asieldieren.
Volledig scherm
POPERINGE Dierenasiel Poezewoef uit Poperinge organiseert komende woensdag een tweede verkoop van diepvriesfrietjes ten voordele van hun asieldieren. © Dierenasiel Poezewoef

Koop een frietje en steun dierenasiel Poezewoef!

PoperingeDierenasiel Poezewoef uit Poperinge organiseert komende woensdag een tweede verkoop van diepvriesfrietjes ten voordele van hun asieldieren. Tussen 14 uur en 16 uur kan je op de parking van het asiel terecht.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. ASSISEN. “Zijn kanarie was gestorven. Hij zei dat hij mijn darmen eruit zou snijden”: moeder schetst onthutsend beeld van Sacha (23)
  PREMIUM

  ASSISEN. “Zijn kanarie was gestorven. Hij zei dat hij mijn darmen eruit zou snijden”: moeder schetst onthutsend beeld van Sacha (23)

  De moeder van Sacha Brunessaux (23) stond maandag na drie jaar weer oog in oog met haar zoon in het Brugse assisenhof. Terwijl de meeste mama’s dan meestal de loftrompet blazen, was dat bij Isabelle H. (51) allesbehalve zo. De vrouw vertelde honderduit over bedreigingen: “Hij zei dat hij mij in brand zou steken”. “Ons moeder begon zelf raar te doen”, viel broer R. uit de lucht.
  Ieper