Natuurpunt Poperinge-Vleteren neemt op 26 en 27 juni deel aan de ‘Natuurpunt Expeditie’. Het team bestaat uit Jeroen Vandermarliere, Ludwig Reynders, Ivo Vandenbroucke, Hans Vandenbroucke en Geert Coudijzer is de coach.
Volledig scherm
Natuurpunt Poperinge-Vleteren neemt op 26 en 27 juni deel aan de ‘Natuurpunt Expeditie’. Het team bestaat uit Jeroen Vandermarliere, Ludwig Reynders, Ivo Vandenbroucke, Hans Vandenbroucke en Geert Coudijzer is de coach. © Natuurpunt Poperinge-Vleteren

Koop biowijnen en steun de aankoop van waardevolle natuur in Westhoek

Poperinge, VleterenNatuurpunt Poperinge-Vleteren neemt op 26 en 27 juni deel aan de ‘Natuurpunt Expeditie’, waarmee geld wordt ingezameld voor natuurgebieden. Om de deelnameprijs van 1.500 euro in te zamelen, verkoopt het team enkele biowijnen van topkwaliteit.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.