Met een speciaal systeem werden brede riemen onder het dier geschoven, zodat het met een kraan uit de beerput kon getild worden.
Volledig scherm
Met een speciaal systeem werden brede riemen onder het dier geschoven, zodat het met een kraan uit de beerput kon getild worden. © brandweer Zuid-IJzer

Koe valt in beerput: met vertraging naar het slachthuis

  1. Hoe fietsvriendelijk of -gevaarlijk is Poperinge? “Veel sterke punten, maar budgettair niet mogelijk om alle knelpunten tegelijkertijd aan te pakken”
    PREMIUM
    Poperinge

    Hoe fietsvrien­de­lijk of -gevaarlijk is Poperinge? “Veel sterke punten, maar budgettair niet mogelijk om alle knelpunten tegelijker­tijd aan te pakken”

    Het Poperingse stadsbestuur probeert de stad steeds fietsvriendelijker te maken door onder andere te investeren in snelheidsremmende maatregelen om de verkeersleefbaarheid en verkeersveiligheid in de kernen te verbeteren. “De verbindingswegen tussen de deelgemeenten zijn een zwak punt op vlak van fietsvriendelijkheid in onze stad. Op bepaalde plaatsen is er geen fietspad aanwezig of zijn er oudere fietsvoorzieningen aanwezig”, zegt schepen van Mobiliteit Marjan Chapelle (Samen). De vorige afleveringen uit ons Fietsdossier West-Vlaanderen leest u hier.