De 21-jarige Khaila uit Poperinge met dochtertje Féline en de cheque van 44.100 euro.
Volledig scherm
De 21-jarige Khaila uit Poperinge met dochtertje Féline en de cheque van 44.100 euro. © Khaila

Khaila (21) uit Poperinge raadt Het Geluid van Qmusic en wint 44.100 euro: “Het dringt nog niet helemaal door”

PoperingeOp maandag 14 september startte radiozender Qmusic met Het Geluid. Na 441 pogingen was het uiteindelijk Khaila uit Poperinge die kon achterhalen waarover het ging: het openen van een plooimeter. Ze wint maar liefst 44.100 euro. “Dit is een enorm mooie bonus. Een deel zet ik aan de kant voor m’n dochtertje Féline van 10 maanden oud”, zegt Khaila.

 1. Bewoners Lange Meerstraat voelen zich om de tuin geleid bij bouwproject ‘De Gloria’: “We hebben geen zon en geen privacy meer”
  Ieper

  Bewoners Lange Meerstraat voelen zich om de tuin geleid bij bouwpro­ject ‘De Gloria’: “We hebben geen zon en geen privacy meer”

  Enkele bewoners uit de Lange Meerstraat hebben zwarte vlaggen aan hun gevel opgehangen om hun ongenoegen te uiten over het bouwproject ‘De Gloria’. Volgens de buren kregen ze bij voorstelling van het project beloftes die niet worden nagekomen. “Er werd ons gezegd dat we geen zon zouden verliezen en geen inkijk zouden hebben. Dat is echter niet bepaald het geval.” Het stadsbestuur vond geen afwijkingen op het goedgekeurd plan.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen