Kerk Sint-Jan-ter-Biezen
Volledig scherm
Kerk Sint-Jan-ter-Biezen © Stad Poperinge

Kerstperiode met het Gregoriaans Koor Cum Jubilo

PoperingeHet Gregoriaans Koor Cum Jubilo trekt deze kerstperiode rond om verschillende vieringen op te luisteren zowel in Poperinge als in Houtkerke.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Legendarisch café De Zon waar Festival Dranouter het levenslicht zag heeft na maanden leegstand nieuwe uitbater: “Café en festival gaan hand in hand”
  PREMIUM

  Legenda­risch café De Zon waar Festival Dranouter het levens­licht zag heeft na maanden leegstand nieuwe uitbater: “Café en festival gaan hand in hand”

  Veel stamgasten van café De Zon in Dranouter liepen al maanden verloren nadat vorig jaar in mei de kroeg de deuren sloot. Ook tijdens de laatste editie van Festival Dranouter bleken heel wat festivalgangers fel ontgoocheld toen ze bij het afzakken naar het dorp voor een gesloten deur stonden. Maar nu is de ellende voorbij, want vanaf 1 april tapt David Chapelle (26) uit Ieper biertjes in de horecazaak. “Ik wil er iets meer een bruine kroeg van maken, maar ga ook niet te veel veranderen”, zegt hij.
  Dranouter