De provincie West-Vlaanderen werkt aan een project rond innovatieve woonvormen. Na overleg met het stadbestuur werd het beschermde gebouwencomplex Weeuwhof geselecteerd.
Volledig scherm
De provincie West-Vlaanderen werkt aan een project rond innovatieve woonvormen. Na overleg met het stadbestuur werd het beschermde gebouwencomplex Weeuwhof geselecteerd. © Bryan Vanderhaeghe

Innovatieve woonvormen op beschermd gebouwencomplex Weeuwhof

PoperingeHet beschermde gebouwencomplex Weeuwhof werd geselecteerd binnen het project rond innovatieve woonvormen van de provincie West-Vlaanderen. De stad engageert zich om samen met de provincie vorm te geven aan het project en onderzoekt in een eerste fase de haalbaarheid.

  1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
    Spaargids.be

    Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

    Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.