De Lovie vzw uit Poperinge en vzw Het Havenhuis in Lo-Reninge gaan fusioneren. Pascal, die ondersteuning krijgt van vzw Het Havenhuis
Volledig scherm
De Lovie vzw uit Poperinge en vzw Het Havenhuis in Lo-Reninge gaan fusioneren. Pascal, die ondersteuning krijgt van vzw Het Havenhuis © De Lovie vzw

Het Havenhuis wordt nieuwe vestigingsplaats De Lovie vzw: “Niet-aangeboren hersenletsel breder bekend maken en bruggen slaan in de regio Westhoek-Westkust”

POPERINGE/LO-RENINGEDe Lovie vzw uit Poperinge en vzw Het Havenhuis in Lo-Reninge gaan fusioneren. Het Havenhuis, met zijn kennis en expertise in niet-aangeboren hersenletsel (NAH), wordt verwelkomd als nieuwe vestigingsplaats van De Lovie vzw. 

 1. Verjaag de winter met een lentevuur of neem een blik achter de schermen van de zorg: onze weekendtips in het zuiden van West-Vlaanderen
  PREMIUM

  Verjaag de winter met een lentevuur of neem een blik achter de schermen van de zorg: onze weekend­tips in het zuiden van West-Vlaanderen

  De lente is nog net niet in het land, maar dat betekent niet dat je er in het weekend van 18 en 19 maart in Zuid-West-Vlaanderen niet op uit kan trekken. Zo kan je onder andere genieten van een deugddoend lentevuur in Dranouter, gravelroutes met de fiets ontdekken in Izegem of je feestneus opzetten tijdens het Keikoppencarnaval in Poperinge.
  Poperinge
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.