Steven Richardson
Volledig scherm
© Steven Richardson

Help senioren met tuinkarweitjes

 1. Volgende week minder tafels op terras in jeugdhuis Den Couter: “Naarmate de uren verstreken, verdween bij sommigen ook het respect”
  Poperinge

  Volgende week minder tafels op terras in jeugdhuis Den Couter: “Naarmate de uren verstreken, verdween bij sommigen ook het respect”

  Op Facebook heeft het jeugdhuis Den Couter meegedeeld dat de heropening vlotter had kunnen verlopen. Zaterdag gingen de deuren er zelfs om amper 21 uur al dicht. “Na maanden van stilte en lege tafels kon het jeugdhuis zich eindelijk weer van haar beste en veiligste kant laten zien. Helaas waren er enkele bezoekers die niet met dezelfde ingesteldheid gekomen waren”, klinkt het.
 2. Zorgsamenwerking Complement ondersteunt en begeleidt ouders met een kinderwens: “Mama en papa ben je vanaf het prille begin”
  Heuvelland

  Zorgsamen­wer­king Complement onder­steunt en begeleidt ouders met een kinderwens: “Mama en papa ben je vanaf het prille begin”

  De Kemmelse Sanne Couttouw richtte zorgsamenwerking Complement op met enkele ervaren therapeuten met een specifieke affiniteit voor fertiliteit. “Niet iedereen is het gegund om (snel) zwanger te worden en daar komt psychosociaal heel wat bij kijken. Complement wil de professionele krachten bundelen om via een complementaire en holistische visie mensen gericht te kunnen ondersteunen in hun kinderwens”, zegt Sanne.
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan