Stefanie Demaeght, Frederik Depicker, Bart Mostaert en Eva Bostyn organiseren de OpenMarkt.
Volledig scherm
Stefanie Demaeght, Frederik Depicker, Bart Mostaert en Eva Bostyn organiseren de OpenMarkt. © Michael Depestele

Handelaars slaan handen in elkaar voor ‘OpenMarkt’

Enkele handelaars van de Grote Markt van Poperinge slaan de handen in elkaar en organiseren op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei een opendeur onder de noemer ‘OpenMarkt’.

0 reacties

 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Biersommelier Sofie Vanrafelghem over Abt 12 en Westvleteren 12: “Niet dezelfde bieren, maar ze proeven even lekker”
  Watou/Westvleteren

  Biersomme­lier Sofie Vanrafelg­hem over Abt 12 en Westvlete­ren 12: “Niet dezelfde bieren, maar ze proeven even lekker”

  Zijn Abt 12 van brouwerij St.Bernardus uit Watou en Westvleteren 12 van de Sint-Sixtusabdij in Westvleteren dezelfde bieren? We vroegen biersommelier Sofie Vanrafelghem van Sofie’s World naar haar opinie. De 5 vragen over 75 jaar brouwerij St.Bernardus lees je hier. Alles over het boek ‘St.Bernardus’ ter gelegenheid van 75 jaar brouwerij St.Bernardus, het meerdaags openluchtfestival Barn Bernard én het nieuwe nieuwe blik ‘St.Bernardus wit’ lees je hier.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?