10 jaar is Fien Kestelyn (37) al single. Die jaren zijn niet altijd even gemakkelijk geweest, en ze begon haar gedachten en bezorgdheden van zich af te schrijven. Haar schrijfsels werden nu gebundeld in het boek ‘Bare naked’, zodat ook andere vrouwen er iets van kunnen opsteken.
Volledig scherm
PREMIUM
10 jaar is Fien Kestelyn (37) al single. Die jaren zijn niet altijd even gemakkelijk geweest, en ze begon haar gedachten en bezorgdheden van zich af te schrijven. Haar schrijfsels werden nu gebundeld in het boek ‘Bare naked’, zodat ook andere vrouwen er iets van kunnen opsteken. © Zaza Bertrand

Haal alles uit je leven als single, met tien tips van ervaringsdeskundige Fien (37): “Tien jaar vrijgezel zijn, dat heb ik positief leren bekijken”

PoperingeTien jaar is Fien Kestelyn (37) al single. Die jaren zijn niet altijd even gemakkelijk geweest, en ze begon haar gedachten en bezorgdheden van zich af te schrijven. Haar schrijfsels werden nu gebundeld in het boek ‘Bare naked’, zodat ook andere vrouwen er iets van kunnen opsteken. “Want single zijn, dat is op vele manieren ook een zegen, je moet het gewoon willen zien.” Ze geeft meteen ook tien tips hoe je het single zijn kunt omarmen.