KSA De Kouter uit Poperinge vertrekt op 10 augustus naar Dessel voor hun zomerkamp en enkele helpen handen om te koken zijn nog welkom.
Volledig scherm
KSA De Kouter uit Poperinge vertrekt op 10 augustus naar Dessel voor hun zomerkamp en enkele helpen handen om te koken zijn nog welkom. © KSA De Kouter

GEZOCHT: Enkele koks voor KSA De Kouter kamp

PoperingeKSA De Kouter uit Poperinge vertrekt op 10 augustus naar Dessel voor hun zomerkamp. Op kamp moet natuurlijk ook gegeten worden en enkele koks kan KSA De Kouter momenteel nog goed gebruiken. “Ook al kan je maar enkele dagen helpen, het zou ons echt helpen”, klinkt het bij KSA De Kouter.

  1. ASSISEN BRUGGE. Koppel dat lijk campingmoord hielp verbergen kampt plots met geheugenverlies tijdens getuigenis : “Het is triest hoe jullie zich hier gedragen”
    Middelkerke/Oostende

    ASSISEN BRUGGE. Koppel dat lijk camping­moord hielp verbergen kampt plots met geheugen­ver­lies tijdens getuigenis : “Het is triest hoe jullie zich hier gedragen”

    “Ik herinner het me niet meer.” Op het assisenproces rond de campingmoord in Middelkerke hebben rechtenstudente Kelly D. en haar ex-vriend Bruno C. woensdagavond voor flink wat wrevel gezorgd. Het voormalige koppel hielp het lijk van Mihael Parrent mee verbergen, maar veel details wisten ze daar niet meer over. En dat zorgde in het Brugse assisenhof voor woedende reacties, niet in het minst bij de voorzitter. Herlees alles nog eens hieronder.