Dag van het Park in het Burgraaf Frimoutpark kon heel wat volk trekken.
Volledig scherm
Dag van het Park in het Burgraaf Frimoutpark kon heel wat volk trekken. © Michael Depestele

Geen verkiezingskoorts op Dag van het Park

Zondag gingen heel wat Poperingenaars naar het stemhokje, maar van verkiezingskoorts was niets te merken in het Burggraaf Frimoutpark. In het stadspark genoten heel wat aanwezigen van Dag van het Park. 

  1. Hoe fietsvriendelijk of -gevaarlijk is Poperinge? “Veel sterke punten, maar budgettair niet mogelijk om alle knelpunten tegelijkertijd aan te pakken”
    PREMIUM
    Poperinge

    Hoe fietsvrien­de­lijk of -gevaarlijk is Poperinge? “Veel sterke punten, maar budgettair niet mogelijk om alle knelpunten tegelijker­tijd aan te pakken”

    Het Poperingse stadsbestuur probeert de stad steeds fietsvriendelijker te maken door onder andere te investeren in snelheidsremmende maatregelen om de verkeersleefbaarheid en verkeersveiligheid in de kernen te verbeteren. “De verbindingswegen tussen de deelgemeenten zijn een zwak punt op vlak van fietsvriendelijkheid in onze stad. Op bepaalde plaatsen is er geen fietspad aanwezig of zijn er oudere fietsvoorzieningen aanwezig”, zegt schepen van Mobiliteit Marjan Chapelle (Samen). De vorige afleveringen uit ons Fietsdossier West-Vlaanderen leest u hier.