Peter van Laet
Volledig scherm
Peter van Laet © VTM - Liefde voor Muziek

Geen Parkconcerten in Poperinge, maar wel acht concerten, met onder andere Mama’s Jasje

De traditionele Parkconcerten in Poperinge zijn met een jaartje uitgesteld, maar de stad ging wel op zoek naar een alternatief met de nieuwe concertreeks ‘Luisteren toegestaan’. In juli en augustus kun je in een coronaveilige omgeving genieten van acht concerten op acht donderdagen en dat op vier verschillende locaties. Onder andere Mama’s Jasje vervolledigt de line-up van de ‘Luisteren toegestaan’-concerten.

  1. Koen Descheemaeker nieuwe voorzitter van het N-VA-bestuur arrondissement Ieper, “het doel van de nieuwe ploeg is het arrondissement Ieper opnieuw op de kaart te zetten, zowel plaatselijk als in Brussel”
    Ieper Zonnebeke Poperinge Wervik

    Koen Descheemae­ker nieuwe voorzitter van het N-VA-be­stuur arrondisse­ment Ieper, “het doel van de nieuwe ploeg is het arrondisse­ment Ieper opnieuw op de kaart te zetten, zowel plaatse­lijk als in Brussel”

    Koen Descheemaeker uit Zonnebeke is verkozen tot de nieuwe voorzitter van het N-VA-bestuur van het arrondissement Ieper. Hij volgt Dimitry Soenen op. Beiden waren de enige kandidaten en het verschil was heel nipt. Jan Van Bruwaene uit Poperinge is de ondervoorzitter, Julie Kinoo (Wervik) gaat het secretariaat verzorgen.