Hopmuseum Poperinge
Volledig scherm
Hopmuseum Poperinge © Toerisme Poperinge

Gebruik Flanders Fields Pass nu ook in Hopmuseum

PoperingeStad Poperinge verlengt de samenwerking met Toerisme Vlaanderen, tot 30 juni 2022, voor de ‘Welcome Back to Flanders Fields Pass’.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  3

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Verpleger Joeri (45) terug thuis na intensieve B-FAST-missie in Turkije: “Veel dankbaarheid, maar de ellende blijft aan de ribben plakken”
  PREMIUM

  Verpleger Joeri (45) terug thuis na intensieve B-FAST-mis­sie in Turkije: “Veel dankbaar­heid, maar de ellende blijft aan de ribben plakken”

  Het Jan Yperman Ziekenhuis in Ieper is enorm trots op verpleegkundige Joeri Busschaert (45), de man uit Poelkapelle die deelnam aan een B-FAST-missie in Turkije. In een veldhospitaal in het zwaar getroffen Kirikhan bediende hij er als vrijwilliger het röntgenapparaat. “Ik zou het opnieuw doen, maar niet meteen volgende week.” In dit artikel lees je in welke moeilijke omstandigheden de verpleegkundige er zijn werk moest doen.
  Ieper