De pop-upwinkel van TUS atelier van Gaëlle Vervaeke vind je dit jaar in een gerenoveerde kapel.
Volledig scherm
De pop-upwinkel van TUS atelier van Gaëlle Vervaeke vind je dit jaar in een gerenoveerde kapel. © LBR

Gaëlle opent pop-upwinkel in gerenoveerde kapel uit 1858: “TUS atelier is een combinatie van twee passies: design en interieur”

Interieurarchitecte Gaëlle Vervaeke opent dit jaar haar pop-upwinkel van TUS atelier, met alles voor interieur, lifestyle en kinderen in een verborgen parel. Een gerenoveerde kapel uit 1858 in het centrum van Poperinge vormt dit jaar het unieke decor voor haar initiatief.

0 reacties

  1. Televisiemaker Arnout Hauben keert samen met familie terug naar vindplaats gesneuvelde John Lambert (17):  “Die mensen hebben 100 jaar op zijn foto gekeken, vandaag nemen ze afscheid van hem”
    PREMIUM
    Ieper

    Televisie­ma­ker Arnout Hauben keert samen met familie terug naar vindplaats gesneuvel­de John Lambert (17): “Die mensen hebben 100 jaar op zijn foto gekeken, vandaag nemen ze afscheid van hem”

    “Ik voelde dat ik deze plechtigheid niet mocht missen.” Televisieregisseur Arnout Hauben (46) woonde donderdag in Ieper de herbegrafenis bij van zeven WO I-soldaten die in 2016 werden opgegraven in Langemark. Hauben was erbij toen archeologen de stoffelijke resten van vijf Britten, één Duitser en één Canadees aan de oppervlakte brachten. Samen met familieleden ging hij ook terug naar de vindplaats van de militairen. “Voor die mensen is het een enorm intens moment.”