De familie Haghedooren uit Roesbrugge vulde hun stookolietank met een vloeibare brandstof, die voor 33% uit hernieuwbare brandstof bestaat, aangevuld met 67% stookolie.
Volledig scherm
De familie Haghedooren uit Roesbrugge vulde hun stookolietank met een vloeibare brandstof, die voor 33% uit hernieuwbare brandstof bestaat, aangevuld met 67% stookolie. © Familie Haghedooren

Familie Haghedooren uit Roesbrugge verwarmt huis met koolstofarme brandstof stoot daardoor ⅓ minder CO2 uit

RoesbruggeDe familie Haghedooren uit Roesbrugge vulde hun stookolietank met een vloeibare brandstof, die voor 33% uit hernieuwbare brandstof bestaat, aangevuld met 67% stookolie. Het gebruik van deze brandstofmix stoot ⅓ minder CO2 uit in vergelijking met conventionele stookolie.

  1. ASSISEN. Verdediging vraagt vrijspraak voor Sacha Brunessaux (23): “Hij schoot het slachtoffer dood uit wettige zelfverdediging”
    PREMIUM

    ASSISEN. Verdedi­ging vraagt vrijspraak voor Sacha Brunessaux (23): “Hij schoot het slachtof­fer dood uit wettige zelfverde­di­ging”

    “Sacha Brunessaux is niet schuldig en moet vrijuit gaan.” Dat is de stelling van de verdediging op het assisenproces rond de fatale drugsdeal in Roeselare. Advocaat Johan Platteau pleitte dat zijn cliënt het vuurwapen van Agaverdi Mahmudov (18) afnam en in die schermutseling een dodelijk schot loste. “Leugens”, meenden de burgerlijke partijen en het openbaar ministerie. Dinsdagavond volgt het arrest.
    Ieper