De familie De Pelsemaeker uit Gent zakte af naar Watou om te genieten van het heropende terras.
Volledig scherm
De familie De Pelsemaeker uit Gent zakte af naar Watou om te genieten van het heropende terras. © Laurie Bailliu

Eveline vier haar 60ste verjaardag in Bar Bernard van St. Bernardus: “Wel met rosé, want bier drink ik niet”

WatouDe rooftopbar Bar Bernard ligt bovenop de brouwerij St.Bernardus en heeft een fenomenaal 360° panoramisch zicht. De familie De Pelsemaeker zakte speciaal van Gent af naar Watou om te genieten van het heropende terras en daar hadden ze een goede reden voor. “Het is mijn 60ste verjaardag”, lacht mama Eveline.

  1. Barman Seppe, die de stiel leerde in Barcelona, opent cocktailbar op Rodeberg: “Mooi lokaal verhaal, met producten en wijnen uit de streek”
    Westouter

    Barman Seppe, die de stiel leerde in Barcelona, opent cocktail­bar op Rodeberg: “Mooi lokaal verhaal, met producten en wijnen uit de streek”

    “Het ging allemaal heel vlug, maar ik zie het ongelofelijk zitten.” De 20 jaar jonge Seppe Thorrez staat sinds deze week aan het roer van een gloednieuwe cocktail- en wijnbar op de flanken van de Rodeberg in Westouter. Met hulp van onder meer zijn vader en ondernemer Christof werd in enkele maanden tijd de bar uit de grond gestampt. De jongeman leerde de stiel aan de European Bartender School in Barcelona.