José Moerenhout met zijn echtgenote Marie-Thérèse Maesen op de Hudson River, tijdens hun bezoek aan New York en de Metropolitan opera.
Volledig scherm
PREMIUM
José Moerenhout met zijn echtgenote Marie-Thérèse Maesen op de Hudson River, tijdens hun bezoek aan New York en de Metropolitan opera. © RV

Eredirecteur Poperingse academie voor muziek en woord José Moerenhout (80) overleden: “Hem herinneren in zijn muziek.”

PoperingeOp 80-jarige leeftijd is voormalig directeur van de Poperingse academie voor muziek en woord  José Moerenhout overleden. Hij was tot 2007 ook dirigent van de Koninklijke Poperingse Harmonie Sint-Cecilia. “Een muzikant in hart en nieren, een fantastische man met een enorm palmares en diploma’s”, zo herinnert echtgenote Marie-Thérèse Maesen hem.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”