Lieven Meulenaere en Kathy Pareyn van café ‘In de Ster’ uit Sint-Jan-ter-Biezen pakken zaterdag uit met hun nieuwe terras.
Volledig scherm
Lieven Meulenaere en Kathy Pareyn van café ‘In de Ster’ uit Sint-Jan-ter-Biezen pakken zaterdag uit met hun nieuwe terras. © Laurie Bailliu

Dorpscafé ‘In de Ster’ heeft plaats voor 150 mensen: “Mensen bellen al om zeker te zijn van hun plek”

PoperingeLieven Meulenaere en Kathy Pareyn van café ‘In de Ster’ uit Sint-Jan-ter-Biezen pakken zaterdag uit met hun nieuwe terras. “Tijdens de eerste lockdown kreeg het café een volledige renovatie. Van een nieuw en groot terras maakten we tijdens de tweede lockdown werk. Coronaproof kunnen 150 mensen op ons terras zitten”, zegt Kathy. Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Westhoek kan je hier lezen.

 1. Dorpscafé ‘In de Ster’ supportert mee voor Rode Duivels
  Poperinge

  Dorpscafé ‘In de Ster’ supportert mee voor Rode Duivels

  Bij Lieven Meulenaere en Kathy Pareyn van café ‘In de Ster’ uit Sint-Jan-ter-Biezen was het donderdagavond opnieuw tijd voor de Rode Duivels. De café-uitbaters plaatsen tot 11 juli een groot scherm op hun terras zodat hun klanten de EK-matchen kunnen volgen en dat heeft succes, want net zoals bij de eerste match zat het terras volledig vol. “Klanten houden zich aan de regels en dat zorgt voor een leuke sfeer”, zegt Lieven.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 3. Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Diesel dood? Nog niet, maar het einde is nabij

  Het bedrijfswagenpark stapt in 2026 quasi volledig over op elektrische wagens, terwijl ook de particuliere bestuurder steeds vaker voor een EV opteert. Vele automerken stellen langs hun kant dan weer een datum in het vooruitzicht waarop ze definitief stoppen met de productie van auto’s met een verbrandingsmotor. Hoelang mogen we nog met een nieuwe diesel rijden? En is het nog interessant om in een dieselwagen te investeren? HLN Drive weegt de pro’s en de contra’s af.