In Poperinge kan je op diverse verkooppunten, waaronder enkele stadsdiensten, de sticker kopen.
Volledig scherm
In Poperinge kan je op diverse verkooppunten, waaronder enkele stadsdiensten, de sticker kopen. © Laurie Bailliu

Dit jaar koop je je Rode Kruissticker bij de stadsdiensten en lokale handelaars

PoperingeDe 60ste stickerverkoop van Rode Kruis-Vlaanderen gaat vandaag van start. Op de sticker sieren dit jaar de figuren van Studio 100. Door de geldende coronamaatregelen zal de vertrouwde actie iets anders verlopen dan normaal. Op diverse verkooppunten, maar ook online, kan je de sticker kopen. De opbrengst gaat integraal naar Rode Kruis Poperinge.

 1. Vrouw (22) met mentale beperking die begeleidster Havenzate toetakelt, moet ‘overdreven’ schadeclaim grotendeels niet betalen
  PREMIUM
  Veurne

  Vrouw (22) met mentale beperking die begeleid­ster Havenzate toetakelt, moet ‘overdreven’ schade­claim groten­deels niet betalen

  “Buiten alle proportie”, pleitte de verdediging van een vrouw (22) met een mentale beperking. En ook de rechtbank noemt die schadeclaim van 11.000 euro nu ongegrond. Havenzate, een Veurns ondersteuningscentrum voor mensen met een mentale beperking, had dat bedrag van de beklaagde gevorderd. De vrouw had immers een begeleidster van Havenzate aangevallen.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek