LBR
Volledig scherm
© LBR

Deze stadsdiensten zijn open tijdens feestdagen

0 reacties

 1. Is proefrotonde Kalfvaart voor verbetering vatbaar? Volgens CD&V ondervinden ambulances er problemen
  Ieper

  Is proefroton­de Kalfvaart voor verbete­ring vatbaar? Volgens CD&V ondervin­den ambulances er problemen

  Op het kruispunt van de Kalfvaart met de Dehemlaan en de Brugseweg in Ieper werden de verkeerslichten vervangen door een proefrotonde. Volgens CD&V-raadslid Hans Feys, die als chirurg in het Jan Yperman Ziekenhuis werkt, zou ambulances problemen ondervinden bij het oprijden van de rotonde. “Het wennen aan de nieuwe situatie zal zeker meespelen, maar we moeten waakzaam zijn voor de verkeersveiligheid, zeker voor fietsers!” Ondertussen liet het Jan Yperman Ziekenhuis aan de burgemeester weten dat ze tevreden zijn met de rotonde.
 2. Barman Seppe, die de stiel leerde in Barcelona, opent cocktailbar op Rodeberg: “Mooi lokaal verhaal, met producten en wijnen uit de streek”
  Westouter

  Barman Seppe, die de stiel leerde in Barcelona, opent cocktail­bar op Rodeberg: “Mooi lokaal verhaal, met producten en wijnen uit de streek”

  “Het ging allemaal heel vlug, maar ik zie het ongelofelijk zitten.” De 20 jaar jonge Seppe Thorrez staat sinds deze week aan het roer van een gloednieuwe cocktail- en wijnbar op de flanken van de Rodeberg in Westouter. Met hulp van onder meer zijn vader en ondernemer Christof werd in enkele maanden tijd de bar uit de grond gestampt. De jongeman leerde de stiel aan de European Bartender School in Barcelona.