Eerstegraadsschool De Keiwijzer organiseert afsluitende activiteiten, waarbij ze werken met vaste bubbels door groepen te vormen via gekleurde stippen op de grond, op gepaste afstand van elkaar.
Volledig scherm
Eerstegraadsschool De Keiwijzer organiseert afsluitende activiteiten, waarbij ze werken met vaste bubbels door groepen te vormen via gekleurde stippen op de grond, op gepaste afstand van elkaar. © De Keiwijzer

De Keiwijzer wil afscheidsmoment organiseren voor alle leerlingen

De Poperingse eerstegraadsschool De Keiwijzer sluit de laatste week van een ongewoon schooljaar af. “Deze week organiseren we een afscheidsmoment voor al onze zeshonderd leerlingen”, zegt directeur Kristof Christiaen, die volgend schooljaar driehonderd nieuwe gezichten hoopt te mogen verwelkomen.

 1. Binnenkort OverKop-huizen in Ieper en Poperinge: “De vraag van jongeren naar een luisterend oor is groot”
  Poperinge/Ieper

  Binnenkort Over­Kop-hui­zen in Ieper en Poperinge: “De vraag van jongeren naar een luisterend oor is groot”

  In Poperinge en Ieper komt er een OverKop-huis, dat is een laagdrempelige pleisterplaats voor jongeren en jongvolwassenen tot 25 jaar. In een ongedwongen sfeer kan er ook hulp geboden worden op vlak van mentaal welzijn. “Dit initiatief is meer dan welkom in onze streek. We pakken deze kans met beide handen”, zegt Poperings schepen Loes Vandromme (CD&V). Ook Menen en Kortrijk krijgen een OverKop-huis.
 2. Robert (49) van Pacific Eiland werkte tijdens lockdown harder dan ooit: “Mijn zaak volledig opgeknapt tijdens verplichte sluiting”
  PREMIUM
  Ieper

  Robert (49) van Pacific Eiland werkte tijdens lockdown harder dan ooit: “Mijn zaak volledig opgeknapt tijdens verplichte sluiting”

  Robert Van Eygen van restaurant Pacific Eiland in Ieper bleef tijdens de verplichte sluiting niet bij de pakken zitten. Hij breidde zijn terras uit tot 200 plaatsen en maakte de pergola van zijn eethuis coronaproof. “Ik wil mijn klanten een vakantiegevoel in eigen land geven, dat is mijn grootste voldoening.” Al het nieuws over de heropening van de terrassen in de Westhoek kan je hier lezen.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”