De Hoppelandfietsroute zit in een nieuw kleedje.
Volledig scherm
De Hoppelandfietsroute zit in een nieuw kleedje. © Toerisme Poperinge

De Hoppelandfietsroute zit in een nieuw kleedje

PoperingeDe Hoppelandfietsroute, die langs brouwerijen, hopranken en bos zich een baan weet te vinden, werd vernieuwd. De vernieuwde fietskaart kan je vinden bij Toerisme Poperinge.

 1. Kleuterjuf die zelfs koningin Paola wist te charmeren, verliest strijd tegen kanker: “Chris was een creatieve duizendpoot”
  PREMIUM
  Koksijde

  Kleuterjuf die zelfs koningin Paola wist te charmeren, verliest strijd tegen kanker: “Chris was een creatieve duizend­poot”

  Op de vooravond van haar pensioen als leerkracht en beleidsondersteuner bij het gemeenteonderwijs in Koksijde heeft Chris Broeckaert (63) uit De Panne de strijd tegen kanker verloren. Ze was veel meer dan een kleuterjuf. Zelfs koningin Paola zocht haar tien jaar geleden op in de school in Oostduinkerke, waar Chris vol enthousiasme praatte over hoe ze kleuters zelfstandig leerde werken. “We hebben haar niet genoeg kunnen bedanken”, reageert Piet Goddaer (Ozark Henry). Een portret.
 2. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen