Chef Stefaan Couttenye van ‘t Hommelhof in Watou trekt na 38 jaar de deuren van zijn succesvolle restaurant dicht. De opvolging maakt hij binnenkort bekend.
Volledig scherm
Chef Stefaan Couttenye van ‘t Hommelhof in Watou trekt na 38 jaar de deuren van zijn succesvolle restaurant dicht. De opvolging maakt hij binnenkort bekend. © Laurie Bailliu

Chef Stefaan neemt na 38 jaar afscheid van ‘t Hommelhof

WatouChef Stefaan Couttenye van ‘t Hommelhof in Watou trekt na 38 jaar de deuren van zijn succesvolle restaurant dicht. “Voortaan wil ik het wat kalmer doen, wat meer tijd vrijmaken voor mijn lievelingen en beste vrienden”

 1. IN KAART. Wat doet uw stad of gemeente om de energiefactuur onder controle te houden? Wij vroegen het in heel Vlaanderen
  REGIO

  IN KAART. Wat doet uw stad of gemeente om de energiefac­tuur onder controle te houden? Wij vroegen het in heel Vlaanderen

  Wordt het OCMW in uw gemeente stilaan overspoeld door mensen die financiële hulp komen vragen? Is er nog geld over om een ijspiste aan te leggen? Met hoeveel graden draait het lokaal bestuur de thermostaat naar beneden? Gaat de straatverlichting straks uit? En bestaan er 'onbekende’ energiepremies waar u recht op heeft in uw gemeente? Op die en nog andere vragen zochten wij een antwoord bij 290 gemeenten in onze Grote Energierondvraag.
 2. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.