Friedel en Hannah mochten bij radiopresentatrice Kirsten Lemaire praten over hun actie voor de Warmste Week.
Volledig scherm
Friedel en Hannah mochten bij radiopresentatrice Kirsten Lemaire praten over hun actie voor de Warmste Week. © FD

Cactusverkoop voor leukemiepatiënten brengt 860 euro op

Vriendinnen Friedel Depover en Hannah Goens koppelen hun eindwerk over leukemie aan een cactusverkoop voor het goede doel in het kader van De Warmste Week voor de Stichting Me To You. Hun actie bracht 860 op.

0 reacties

 1. Kinezi Sports & Health breidt uit met volledig nieuwe verdieping: “Ons steentje bijdragen aan de gezondheid van onze geliefde Poperingse omgeving”
  Poperinge

  Kinezi Sports & Health breidt uit met volledig nieuwe verdieping: “Ons steentje bijdragen aan de gezondheid van onze geliefde Poperingse omgeving”

  Kinezi Sports & Health in Poperinge staat te popelen om de deuren van de praktijk open te gooien. De opening van hun nieuwe praktijk in maart 2020 kende een valse start, maar Philippe Van Bruwaene en zijn team bleven niet bij de pakken zitten. Ondanks de coronacrisis en de onzekerheid koos het team ervoor om uit te breiden met een extra verdieping die met de versoepelingen op woensdag 9 juni zal openen.
 2. Poperinge Frontliners openen seizoen met winst en verlies: “We mogen zeker trots zijn op onze prestatie”
  SOFTBAL

  Poperinge Front­liners openen seizoen met winst en verlies: “We mogen zeker trots zijn op onze prestatie”

  De Poperinge Frontliners lieten op de openingsspeeldag in de Slowpitch Coëd-Gold-competitie van de VBSL zowel een overwinning als een nederlaag optekenen. Op en tegen Heist-op-den-Berg won Poperinge eerst met ruim met 28-5, maar ging het nadien met 11-8 onderuit in de tweede confrontatie. Poperinge staat na de eerste speeldag op de derde plaats, achter leiders Beveren Reapers en Olen Titans, die allebei tweemaal konden winnen.