Naomi, Goedele en Tilde delen hun verhaal over mama worden tijdens corona. Ook onze journaliste Laurie deelt haar ervaring.
Volledig scherm
PREMIUM
Naomi, Goedele en Tilde delen hun verhaal over mama worden tijdens corona. Ook onze journaliste Laurie deelt haar ervaring. © Laurie Bailliu

“Bevallen met een mondmasker, het is bijna onmenselijk!” Nu de babyboom nadert, getuigen vier jonge vrouwen over mama worden tijdens corona

PoperingeJe bolle buik niet kunnen delen met de wereld. Die eerste echo zonder manlief. En oma en opa moeten teleurstellen, omdat ze hun kleinkind nog niet kunnen zien. In tal van ziekenhuizen is de ‘coronababyboom’ een feit. Zwangerschappen vol beperkingen, aparte bevallingen, maar er zijn ook voordelen. Drie monologen, van Naomi, Goedele en Tilde. En een eigen verhaal van onze journaliste Laurie. Welkom in vier kersverse maar toch bijzondere gezinsbubbels.

  1. Zoneclips te bewonderen door telescoop AstroLAB IRIS: “Wie een volledige verduistering wil zien, moet naar Groenland”
    PREMIUM
    Zillebeke

    Zoneclips te bewonderen door telescoop AstroLAB IRIS: “Wie een volledige verduiste­ring wil zien, moet naar Groenland”

    “Ik had niet verwacht dat je het zo mooi zou kunnen waarnemen.” Wandelaars die donderdag op het provinciedomein De Palingbeek in Zillebeke aan het stappen waren, kregen de kans om door een telescoop een blik te werpen op de gedeeltelijke zonsverduistering. De grotere ruimtefanaat kon het natuurfenomeen meevolgen via een zoomsessie, waarbij beelden werden gefilmd door stevig uit de kluiten gewassen sterrenkijker.