Begijn Le Bleu neemt je op tijdens een ochtendwandeling in het Burggraaf Frimoutpark in Poperinge. Tom Ternest en Silke Thorrez gaan dan weer op theatrale natuurbeleving.
Volledig scherm
Begijn Le Bleu neemt je op tijdens een ochtendwandeling in het Burggraaf Frimoutpark in Poperinge. Tom Ternest en Silke Thorrez gaan dan weer op theatrale natuurbeleving. © Stad Poperinge

Begijn Le Bleu gaat op dauwtrip in Burggraaf Frimoutpark en jij kan mee!

PoperingeVoor de Dag van het Park nodigt de dienst Cultuur Begijn Le Bleu uit voor een ochtendwandeling in het Burggraaf Frimoutpark in Poperinge. Ook Tom Ternest en Silke Thorrez zakken zondag af naar het stadspark voor een theatrale natuurbeleving.

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.