Avondmarkt in Poperinge.
Volledig scherm
Avondmarkt in Poperinge. © LBR

Avond- en rommelmarkt in Poperinge

PoperingeOp zaterdag 24 juli is er een avondmarkt in Poperinge op de Grote Markt en op zondag is er een rommelmarkt in Reningelst.

 1. 9de editie van het lekkerste festival van de Westhoek: “Lekker Westhoeks wordt als Covid Safe Evenement georganiseerd”
  Poperinge

  9de editie van het lekkerste festival van de Westhoek: “Lekker Westhoeks wordt als Covid Safe Evenement georgani­seerd”

  Op 17, 18 en 19 september organiseert Toerisme Poperinge voor de 9e keer het lekkerste festival van de Westhoek. “De Grote Markt wordt de verzamelplaats voor de smakelijkste streekproducten, brouwerijen presenteren hun bekende en onbekende bieren en verschillende foodtrucks serveren gerechtjes in ‘Lekker Westhoeks’-stijl. Overgiet dit alles met een sausje ambiance van The Skadillacs, Stinstage DJ’s en Bonjour Eddy, een toefje kinderanimatie en een zalfje Poperingse gezelligheid”, Liese Lannoye van Toerisme Poperingse.
 1. Nieuw sportseizoen in sport- en recreatiebad De Kouter: 11 aquabikes, zwemacademie en opnieuw baantjes trekken
  Poperinge

  Nieuw sportsei­zoen in sport- en recreatie­bad De Kouter: 11 aquabikes, zwemacade­mie en opnieuw baantjes trekken

  Met de opstart van een nieuw sportseizoen pakt sport- en recreatiebad De Kouter in Poperinge dit najaar uit met een brede waaier aan activiteiten. Er werd onder andere een investering gedaan in 11 aquabikes om wekelijks lessen te kunnen aanbieden. Daarnaast worden ook zwemlessenreeksen voor groot en klein aangeboden. “Voor de sportieve zwemmers is er ook goed nieuws, want zij kunnen eindelijk opnieuw tijdens schooltijden baantjes trekken”, zegt sportschepen Klaas Verbeke (CD&V).