Eén auto belandde over de kop in de gracht
Volledig scherm
Eén auto belandde over de kop in de gracht © Alexander Haezebrouck

Auto over de kop bij ongeval op kruispunt: Drie inzittenden naar ziekenhuis

OuderdomOp het kruispunt van de Ouderdomseweg met de Pastoorstraat in Ouderdom bij Poperinge gebeurde zaterdagavond rond 21.30 uur een zwaar ongeval. Twee auto’s kwamen zwaar in aanrijding met elkaar. Eén auto ging over de kop en belandde in de gracht. De drie inzittenden werden met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.

 1. Uitbater Ieperse yoghurtijssalon in de cel voor drugshandel: “Goede ideeën, foute vrienden”
  PREMIUM
  Ieper

  Uitbater Ieperse yoghurtijs­sa­lon in de cel voor drugshan­del: “Goede ideeën, foute vrienden”

  Financiële en privéproblemen en foute vrienden. Dat lijkt voor de 32-jarige uitbater van yoghurtijs- en koffiesalon Froyo Bear in het centrum van Ieper de combinatie te zijn die hem uiteindelijk in de cel deed belanden op verdenking van drugshandel. “Een sympathieke kerel maar het gonsde al langer van de geruchten, vooral door zijn foute vrienden”, klinkt het in één van de drukste winkelstraten van Ieper, waar Froyo Bear is gevestigd.
 2. De weekendtips in Zuid-West-Vlaanderen: crossen, snuisteren, feesten, lopen, wandelen of terug naar de tijd van de Romeinen
  PREMIUM
  Meulebeke/Kuurne/Roeselare/Ieper/Wervik

  De weekend­tips in Zuid-West-Vlaanderen: crossen, snuisteren, feesten, lopen, wandelen of terug naar de tijd van de Romeinen

  Nog geen weekendplannen? Dan vind je hier ongetwijfeld wat inspiratie. We selecteerden enkele tips voor zaterdag 1 en zondag 2 oktober. Een feestweekend in Kuurne of 2.000 jaar terug gekatapulteerd worden naar de tijd van Kelten en Romeinen in Wervik. Of toch liever de sportieve toer op met de A-veldrit in Meulebeke? In Roeselare kunnen liefhebbers van brocante en tweedehandsspullen voor de laatste keer dit seizoen nog eens flink hun hart ophalen.