Eén auto belandde over de kop in de gracht
Volledig scherm
Eén auto belandde over de kop in de gracht © Alexander Haezebrouck

Auto over de kop bij ongeval op kruispunt: Drie inzittenden naar ziekenhuis

OuderdomOp het kruispunt van de Ouderdomseweg met de Pastoorstraat in Ouderdom bij Poperinge gebeurde zaterdagavond rond 21.30 uur een zwaar ongeval. Twee auto’s kwamen zwaar in aanrijding met elkaar. Eén auto ging over de kop en belandde in de gracht. De drie inzittenden werden met lichte verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 3. Frietrock voor het eerst betalend en op nieuwe stek: “Even wennen, maar mooi georganiseerd”
  Ieper

  Frietrock voor het eerst betalend en op nieuwe stek: “Even wennen, maar mooi georgani­seerd”

  Op een nieuw festivalterrein aan AC Auris in Ieper vindt dit weekend Frietrock plaats. Tot voor corona nog gratis, maar nu voor het eerst betalend. De organisatoren mikten op 12.000 toeschouwers per dag, maar dat was wellicht iets te ambitieus. “Ik begrijp dat het festival dit jaar de Belgische kaart trekt, maar mocht er nog een echte topper per dag op de affiche staan, dan zou het helemaal af zijn.”