Oud-ambassadeur Michaël Vandebril was één van de nieuwe residenten in het Huis van de Dichter in 2020.
Volledig scherm
Oud-ambassadeur Michaël Vandebril was één van de nieuwe residenten in het Huis van de Dichter in 2020. © Michaël Vandebril

20 residenties voor het Huis van de Dichter in 2022

PoperingeSinds begin 2018 wordt het ‘Huis van de Dichter’, de voormalige woonst van Gwy Mandelinck, zestien weken per jaar opengesteld als schrijfresidentie. Het aantal verblijven per jaar wordt in 2022 opgetrokken van 16 naar 20.

  1. HUIZENJACHT. De pittoreske dorpjes van Ieper: “Een kleine villa vanaf 300.000 euro, voor wie de handen uit de mouwen steekt”
    PREMIUM

    HUIZEN­JACHT. De pittoreske dorpjes van Ieper: “Een kleine villa vanaf 300.000 euro, voor wie de handen uit de mouwen steekt”

    Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek op de lokale immomarkt. Met vastgoedmakelaar Peter Despriet trekken we door de deelgemeenten van Ieper, van Boezinge tot Dikkebus. “Een mooie halfopen woning voor een goede prijs, op wandelafstand van het centrum: geen wonder dat deze wijk steeds populairder wordt.”
    Ieper