Bart Lybaert
Volledig scherm
Bart Lybaert © PokerStars

Mechelaar Bart Lybaert stunt aan Tsjechische pokertafels

De 21-jarige Bart Lybaert heeft in het Tsjechische Rozvadov een pokertoernooi gewonnen van de Eureka Poker Tour. Hij was de beste uit een veld van 421 spelers en legde zo beslag op de eerste plaats en de bijhorende vetpot van 115.000 euro. Dat is meer dan honderd keer zijn inleg. Begin deze maand haalde Bart overigens zijn eerste live cash ooit op de UKIPT in Londen.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Nederlander Ruben Visser pronkt met EPT-titel Londen

  Nederlan­der Ruben Visser pronkt met EPT-titel Londen

  Afgelopen week was er een nieuwe stop van de European Poker Tour. Deze keer deed de grootste Europese poker tour Londen aan. Waar in Deauville, de vorige stop, nog twee Belgen de finaletafel haalden, kwam er nu jammer genoeg geen landgenoot in het geld. Onze noorderburen kwamen beter voor de dag en haalden met Ruben Visser voor de vijfde keer de titel binnen. Ruben is de 89ste EPT-winnaar, nog nooit wist iemand twee keer een EPT op zijn naam te schrijven.