WK-dromedaris Tamim leverde een bijzonder mooi bedrag op voor het goede doel
Volledig scherm
WK-dromedaris Tamim leverde een bijzonder mooi bedrag op voor het goede doel © Sam Vanacker

WK-dromedaris Tamim brengt 24.000 euro op voor strijd tegen parkinson

Pittem/TieltHet verhaal van de Belgen in Qatar is ten einde, maar dankzij zes vrienden uit Pittem leverde het wel een erg aardige duit op voor het goede doel. In Hoeve De Blekerij in Pittem, waar de groepswedstrijden vertoond werden op groot scherm, ging dromedaris Tamim na de match tegen Kroatië onder de hamer voor 24.000 euro.

  1. Dokter Knuffel brengt vrolijkheid op afdeling pediatrie van AZ Delta: “Via Het Clownshuis is er ook thuiszorg voorzien voor langdurig zieke kinderen”
    PREMIUM
    Roeselare

    Dokter Knuffel brengt vrolijk­heid op afdeling pediatrie van AZ Delta: “Via Het Clownshuis is er ook thuiszorg voorzien voor langdurig zieke kinderen”

    AZ Delta heeft er dankzij Kloen, de Roeselaarse vzw die zich inzet voor de glimlach op het gezicht van de zieke kinderen, een heel bijzondere dokter bij. Voortaan gaat Dokter Knuffel éénmaal per maand op ronde op de afdeling pediatrie om zich te bekommeren om de knuffeldieren van de patiëntjes en hen van heel wat leuke momentjes te voorzien. In samenspraak met Het Clownshuis kan de dokter zelfs bijzondere thuiszorg voorschrijven: van bezoekjes aan huis tot in de klas van het langdurig thuisverblijvend zieke kind.