De bewoners en het personeel van wzc Sint-Remigius halen alles uit de kast voor de Rode Duivels
Volledig scherm
De bewoners en het personeel van wzc Sint-Remigius halen alles uit de kast voor de Rode Duivels © screenshot wzc Sint-Remigius

VIDEO Bewoners en personeel wzc Sint-Remigius gaan uit de bol voor de Rode Duivels

PittemOok de senioren staan als één man achter ons nationale elftal. Dat bewijst woon- en zorgcentrum Sint-Remigius met een bijzonder leuk filmpje dat vandaag op sociale media gelanceerd werd. 

  1. Natuurpunt organiseert avondwandeling door Vagevuurbossen
    Wingene

    Natuurpunt organi­seert avondwande­ling door Vagevuur­bos­sen

    Natuurpunt De Torenvalk organiseert op donderdag 29 juli een zomerse wandeling door de Vagevuurbossen. Men neemt de deelnemers mee langs aarden wegen, bosrijke hoekjes, imposante dreven en kleine stukjes heide. Tijdens de tocht van zo’n zes à zeven kilometer wordt er op een drietal plaatsen een interessant weetje of een mooie anekdote verteld. Alle deelnemers wordt gevraagd een mondmasker bij te hebben en dat te dragen als de afstand van 1,5 meter niet kan worden gegarandeerd. Deelnemen is gratis voor leden van Natuurpunt en kinderen jonger dan 7 jaar, niet-leden betalen 2 euro. Punt van afspraak is het Rode Kruis Opvangcentrum langs de Boskapeldreef 6. Iedereen is er welkom vanaf 18.45 uur, om 19 uur start de wandeling.