De hoofdprijs ging naar mevr. E. Marreel. Ze wordt geflankeerd door voorzitster Ellen Verkindere, ondervoorzitster Nathalie Verbrugge en Nicole van hoofdsponsor Multi Bazar.
Volledig scherm
De hoofdprijs ging naar mevr. E. Marreel. Ze wordt geflankeerd door voorzitster Ellen Verkindere, ondervoorzitster Nathalie Verbrugge en Nicole van hoofdsponsor Multi Bazar. © RV/unizo

Unizo Pittem-Egem sluit stempelactie Week van de Klant af met receptie en prijsuitreiking

PittemNet als vorig jaar organiseerde Unizo Pittem-Egem tussen zaterdag 2 oktober en vrijdag 8 oktober een grote stempelactie. Liefst 59 handelaars  - een record - namen deel, wat alles samen 60 winnaars opleverde. De prijzen werden dinsdag verloot onder de winnaars in het Buurthuis in Egem. 

 1. Kapsalon Fam Fatal verhuist en breidt uit met fashionafdeling: “Ongeveer de helft van het salon wordt ingericht als kledingzaak”
  Pittem

  Kapsalon Fam Fatal verhuist en breidt uit met fashionaf­de­ling: “Ongeveer de helft van het salon wordt ingericht als kleding­zaak”

  Famke Brusseel (26) begint op 4 december een nieuw hoofdstuk met haar zaak ‘Fam Fatal’. Niet alleen verhuist de jonge onderneemster naar een (veel) groter pand, ze opent in dat nieuwe salon ook een kledingafdeling. “We bieden een totaalconcept, al kan een bezoek aan de winkel uiteraard perfect los staan van een bezoek aan het kapsalon.”
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.