Julie 'Djoels' Bouckhuyt heeft een nieuwe tattooshop in Egem.
Volledig scherm
Julie 'Djoels' Bouckhuyt heeft een nieuwe tattooshop in Egem. © Sam Vanacker

Tattoo-artist en voormalig Ink Master-winnares Djoels verhuist van Deinze naar Egem: “Ik miste het West-Vlaams”

Julie ‘Djoels’ Bouckhuyt (28), een van de bekendste tattoo-artists van Vlaanderen, werkt voortaan vanuit Egem. Djoels won in 2017 nog de Vlaams-Nederlandse versie van de wedstrijd Ink Master op zender SpikeTV. Net voor de coronacrisis besloot ze haar tattooshop in Deinze te ruilen voor een nieuwe studio met zicht op de kerk van Egem. Maandag ontving ze haar eerste klanten.

 1. All-Bouw opent eigen deuren en werven op Nieuwbouwzondag
  Roeselare

  All-Bouw opent eigen deuren en werven op Nieuwbouw­zon­dag

  De Roeselaarse aannemer All-Bouw opent op Nieuwbouwzondag, op 25 april, de deuren. Dit op maar liefst vier locaties. In eerste instantie kan je het All-Bouwhuis in Roeselare bezoeken, daarnaast wordt ook een bouwwerf in Oostnieuwkerke, een sloop- en hernieuwbouwproject in Koksijde en een maatwerkwoning in Poelkapelle opengezet. “Op die manier willen we een zo breed mogelijk publiek bereiken want het is onze missie om bouwen op maat toegankelijk te maken voor iedereen”, klinkt het. “Na een hectisch jaar waarin talrijke events werden afgelast, is dit het ideale kader om opnieuw contact met kandidaat-bouwers te maken. Bij de vorige editie van Nieuwbouwzondag beslisten we zelf om, ondanks alle voorbereidingen en investeringen, de deuren gesloten te houden. Nu het klimaat gunstiger is en alles veilig kan verlopen, kijken we maar al te graag uit naar het leggen van nieuwe contacten.” Inschrijven is wel verplicht en kan via www.allbouw.com/nieuwbouwzondag.
 2. Cafetaria en nieuwe kleedkamers van oude sporthal worden wellicht behouden
  Pittem

  Cafetaria en nieuwe kleedka­mers van oude sporthal worden wellicht behouden

  De plannen voor de nieuwe sporthal, met een prijskaartje van 4 miljoen euro veruit de grootste investering sinds jaren in Pittem, beroerden de gemeenteraad. Vooral over wat er met de huidige sporthal zal gebeuren zijn nog veel vraagtekens. Volgens sportschepen Denis Fraeyman (CD&V) is de kans groot dat het cafetaria en de meest recente kleedkamers behouden blijven, terwijl de eigenlijke hal zou verdwijnen.
 1. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"

 2. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York