Het grasveld tussen het kerkhof en de basisschool zou ingeschakeld kunnen worden als parking
Volledig scherm
Het grasveld tussen het kerkhof en de basisschool zou ingeschakeld kunnen worden als parking © Google Maps

Straks parking op grasveld aan basisschool PIT?

pittem“Er wordt bestudeerd of het grasplein op de hoek van de Koolskampstraat en de Joris Wybostraat omgevormd kan worden tot een parking voor basisschool PIT.” Dat was het antwoord van burgemeester Ivan Delaere (CD&V) op een vraag van Christophe Vancoillie (NPE) over de parkeermogelijkheden rond de school.

 1. Minstens digitale uitreiking 24e Roeselare Awards: Dit zijn de genomineerden
  PREMIUM
  Roeselare

  Minstens digitale uitreiking 24e Roeselare Awards: Dit zijn de genomineer­den

  Halfweg mei hakt het Awardscomité knopen door over hoe de 24e uitreiking van de Roeselare Awards er uit zullen zien. Nu al is duidelijk dat het minstens een digitaal event wordt, en dit voor het eerst vanop TRAX. Als de maatregelen het toelaten kan het evenement probleemloos opgeschaald worden. De namen van de genomineerden zijn wel al grotendeels bekend en corona vormt duidelijk een rode draad bij die kanshebbers. Wie straks mogelijk in de prijzen valt, ontdek je hier.
 2. Niki laat café Den Beer over aan Izegemnaar Hein Dekiere, maar blijft er zelf werken: “Ik wil wat meer tijd met mijn dochter doorbrengen”
  PREMIUM
  Meulebeke/Izegem

  Niki laat café Den Beer over aan Izegemnaar Hein Dekiere, maar blijft er zelf werken: “Ik wil wat meer tijd met mijn dochter doorbren­gen”

  Café Den Beer op de markt van Meulebeke heeft een nieuwe patron. Hein ‘Hoppie’ Dekiere (54), die ook café ‘t Plectrum in Izegem onder de vleugels heeft, neemt het roer over van Niki Werbrouck (45). Al zullen de vaste klanten Niki niet hoeven te missen. Overdag blijft hij aan de slag in het café en ‘s avonds neemt Hein dan de tapkraan over. “Den Beer is mijn kindje, maar ik laat het met liefde over aan Hoppie.”
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?