Tennisclub Aquila in Wingene moest al een ledenstop invoeren voor zijn padelvelden.
Volledig scherm
Tennisclub Aquila in Wingene moest al een ledenstop invoeren voor zijn padelvelden. © Hilde Roelstraete

Pittemse sportsite krijgt padelterreinen

PittemDe mogelijkheid was al kort aan bod gekomen bij de bespreking van de plannen voor de nieuwe sporthal op de gemeenteraad, maar nu is het ook officieel. Er komen padelterreinen op de sportsite. Het gemeentebestuur hoopt de terreinen nog dit jaar te kunnen realiseren.

 1. Gerdi stelt trots vernieuwde In den Trap voor: “Maar helaas kunnen we door corona of ouderdom enkele vaste klanten nooit meer begroeten”
  Roeselare

  Gerdi stelt trots vernieuwde In den Trap voor: “Maar helaas kunnen we door corona of ouderdom enkele vaste klanten nooit meer begroeten”

  “Ik had wel de nodige stress vanmorgen.” Aan het woord is Gerdi Vermeulen van café In den Trap aan het Roeselaarse Stationsplein. Tijdens de verplichte horecasluiting koos hij ervoor om tijdelijk in een supermarkt te werken en tegelijkertijd gaf hij z’n horecazaak ook een complete make-over. “Het is even wennen, maar ik ben blij dat we terug zijn”, glundert hij.
 2. Roeselaarse nachtburgemeester: “Heropening van terras De Vagant is een bommetje”
  Roeselare

  Roeselaar­se nachtburge­mees­ter: “Heropening van terras De Vagant is een bommetje”

  Jeugdcafé De Vagant op de Roeselaarse Botermarkt was in z’n 50-jarig bestaan nog nooit zo lang gesloten als door de coronapandemie. Maar zodra het terras zaterdag heropende, leek het alsof De Vagant nooit gesloten is geweest. “Vrijdagavond klokten we af op 100 aanvragen voor reservaties terwijl we die niet eens aannemen”, zegt zaakvoerder Martin Vanslambrouck, de Roeselaarse ‘nachtburgemeester’.
 1. Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flageyplein
  Play

  Bekende YouTuber rijdt met auto dwars door menigte op Flagey­plein

 2. Welkom in 'het Manhattan van de woestijn'
  Play

  Welkom in 'het Manhattan van de woestijn'