De sporthal in de Egemstraat is aan vernieuwing en/of uitbreiding toe
Volledig scherm
PREMIUM
De sporthal in de Egemstraat is aan vernieuwing en/of uitbreiding toe © Google Maps

Pittem investeert 18,9 miljoen: “Vergrijzingsgolf opvangen en meer inwoners aan het sporten krijgen”

Als laatste gemeente in de regio heeft Pittem maandagavond de meerjarenplanning 2020-2025 voorgesteld. De gemeente gaat 18,9 miljoen investeren, met een uitbreiding van het rusthuis en de vernieuwing van de sportsite als belangrijkste projecten. Onder voorbehoud van subsidies zal ook de omgeving van de markt heraangelegd worden. 

0 reacties

 1. Overdosis wordt 47-jarige vrouw fataal: “Vriend was helemaal overstuur en wist met zichzelf geen raad”
  PREMIUM
  Roeselare/Hooglede

  Overdosis wordt 47-jarige vrouw fataal: “Vriend was helemaal overstuur en wist met zichzelf geen raad”

  De vriend van een 47-jarige vrouw die woensdagmorgen dood werd aangetroffen in haar flat langs de Rumbeeksesteenweg in Roeselare, heeft niks te maken met haar overlijden. De man werd omwille van zijn gerechtelijk verleden opgepakt maar na verhoor weer vrijgelaten. Volgens het parket stierf de vrouw aan een overdosis. Dat blijkt uit de autopsie. “Vreselijk dat zoiets moet gebeuren”, klink het in de buurt.
 2. RESTOTIP. Hay in Pittem: “Gastronomisch én betaalbaar lunchen tussen de velden”
  PREMIUM

  RESTOTIP. Hay in Pittem: “Gastrono­misch én betaalbaar lunchen tussen de velden”

  Op het erf van een authentieke vierkantshoeve tussen de Pittemse velden kan je sinds begin mei terecht in een sfeervolle gastronomische pop-upbar. De oorspronkelijke opening van Hay was gepland voor oktober, maar dat was buiten de tweede lockdown gerekend. Liefst zes maanden hebben de initiatiefnemers moeten overleven op takeaway vooraleer ze gasten konden ontvangen. Was dat geduld de moeite waard? Wij gingen proeven. Lees hier meer restotips.