Het nieuw aangelegde fietspad in de Egemstraat werd officieel geopend door gedeputeerde Jurgen Vanlerberghe
Volledig scherm
Het nieuw aangelegde fietspad in de Egemstraat werd officieel geopend door gedeputeerde Jurgen Vanlerberghe © Sam Vanacker

Nieuw aangelegd fietspad Egemstraat officieel geopend

pittem/egemDe provincie West-Vlaanderen en het Pittemse gemeentebestuur hebben het pas aangelegde fietspad in de Egemstraat donderdagnamiddag officieel geopend. Het gaat om twee enkelrichtingsfietspaden van 2,4 kilometer tussen de kernen van Pittem en Egem. 

 1. Roeselare organiseert kippenbedeling
  Roeselare

  Roeselare organi­seert kippenbede­ling

  Door kippen te houden, kan je op een eenvoudige manier jouw hoeveelheid afval beperken. Ze spelen gemakkelijk het grootste deel van het keukenafval naar binnen. Daarom verkoopt het stadsbestuur jaarlijks kippen tegen een gesubsidieerde prijs. Dit jaar organiseert stad Roeselare de jaarlijkse kippenbedeling op zaterdagvoormiddag 8 mei. Inschrijven kan tot en met vrijdag 30 april via https://www.roeselare.be/formulier/kippenproject. Opgelet pas na inschrijving en betaling is de reservering een feit. Betaling enkel mogelijk via overschrijving, omwille van de coronamaatregelen is het niet mogelijk om cash te betalen. Begin mei volgt meer informatie over de locatie en uren van de kippenbedeling.
 1. Viervoudige waterhoos zorgt voor een spektakel
  Play

  Viervoudi­ge waterhoos zorgt voor een spektakel

 2. Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?
  Play

  Welke celebrity heeft een piano van Louis Vuitton in zijn huis staan?