Elien Verbrugge telt af naar de opening van Babykoezie.
Volledig scherm
PREMIUM
Elien Verbrugge telt af naar de opening van Babykoezie. © Maxime Petit

Met opening Babykoezie werkt familie Verbrugge groots bouwproject af: “Babywellness, kinderdagverblijf en dienstenchequebedrijf onder één dak”

PittemEliene Verbrugge opent op 1 februari Babykoezie. De opstart van de babywellness is het sluitstuk van een groots familieproject. In de nieuwbouw vonden naast Babykoezie ook al Elienes kinderdagverblijf Drommels en dienstenchequebedrijf At Your Service van moeder Marie-Anne en zus Nathalie onderdak. “Bij ons is het altijd een voor allen en allen voor een”, zegt de familie trots.

 1. Tobe (19) en Mauren (30) verdedigen vrijdag de West-Vlaamse (en de Cubaanse) eer in The Voice: “Zou graag van mijn passie mijn beroep maken”
  Moorslede/Tielt

  Tobe (19) en Mauren (30) verdedigen vrijdag de West-Vlaam­se (en de Cubaanse) eer in The Voice: “Zou graag van mijn passie mijn beroep maken”

  Tobe Vandekerckhove (19) uit Tielt en Mauren Carreras Jay (30), een Cubaanse die drie jaar geleden in Moorslede terechtkwam, wagen straks hun kans in de Blind Auditions van The Voice. Het zijn de enige twee West-Vlaamse kandidaten die vrijdag aan bod komen, ook al liggen de roots van Mauren elders. “Als we in België zijn, mist mijn partner de Spaanse zon, als we in Tenerife zijn, mis ik de Belgische regen”, lacht ze.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees