Het werk van Djoels ter nagedachtenis van Julie Van Espen.
Volledig scherm
Het werk van Djoels ter nagedachtenis van Julie Van Espen. © RV

Grafittikunstenares Djoels eert vermoorde Julie Van Espen met kunstwerk van 36 vierkante meter in Antwerpen

Graffitikunstenares en tattoo-artieste Julie ‘Djoels’ Bouckhuyt, die sinds begin juli haar tattooshop runt vanuit Egem, heeft een indrukwekkend graffitikunstwerk gemaakt aan de Vaartkaai in Antwerpen ter ere van Julie Van Espen.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Roeselaarse student wint Bryo Student Entrepreneurship Challenge met concept om weesfietsen uit straatbeeld te helpen
  Roeselare

  Roeselaar­se student wint Bryo Student Entrepre­neur­ship Challenge met concept om weesfiet­sen uit straat­beeld te helpen

  De Roeselaarse student Xander Godderis won samen met Alessandro Heirman en Lindert Bottelberghe , z’n medestudenten marketing en sales aan hogeschool Vives, de Bryo Student Entrepreneurship Challenge gewonnen. Met die wedstrijd wil Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen studenten te inspireren om te ondernemen. De winnaars werkten een concept uit van sensoren aan fietsenrekken met als doel weesfietsen uit het stadsbeeld te helpen. “De Bryo Student Entrepreneurship Challenge is een week vol interessante workshops, goede begeleiding, kans om te netwerken en de ideale mogelijkheid om het pitchen van een idee onder de knie te krijgen. Je krijgt tips & tricks van ondernemers die hun ondernemersverhaal vertellen en leert nieuwe technieken om je business idee verder uit te werken. De Challenge is uitgegroeid tot een business idee waar de buitenwereld duidelijk interesse in heeft. We hebben dan ook beslist om het idee verder uit te werken”, reageert Xander Godderis, student Marketing & Sales aan Vives Hogeschool.
 3. Nieuwe uitbaters Laura en Michiel hopen dakterras van Pièce Unique te kunnen openen op 8 mei: “Troef die we zeker in deze tijden moeten uitspelen”
  Tielt

  Nieuwe uitbaters Laura en Michiel hopen dakterras van Pièce Unique te kunnen openen op 8 mei: “Troef die we zeker in deze tijden moeten uitspelen”

  Laura Perneel en Michiel Sabbe zijn de nieuwe uitbaters van jongerencafé Pièce Unique. De twee zijn al jaren vaste klanten en stonden er ook al regelmatig achter de toog. Ze zetten enerzijds het beproefde concept verder, maar ze zijn ook van plan om het dakterras van het café voortaan veel vaker te gebruiken. “Het terras is een mooie troef die we zeker in deze tijden moeten uitspelen.”
 1. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York

 2. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"