De inhuldiging van de 'tutjesboom' in Pittem. Géraud (2) en Gabriëlle (3) mochten woensdag na school de spits afbijten. Met wat hulp van mama Femke Uyttenhove en brugfiguur Lisa Karimjee hingen ze een fopspeentje aan de linten van de boom.
Volledig scherm
De inhuldiging van de 'tutjesboom' in Pittem. Géraud (2) en Gabriëlle (3) mochten woensdag na school de spits afbijten. Met wat hulp van mama Femke Uyttenhove en brugfiguur Lisa Karimjee hingen ze een fopspeentje aan de linten van de boom. © Sam Vanacker

Géraud en Gabriëlle nemen afscheid van hun fopspeentjes aan nieuwe tutjesboom: “Nu zorgen de eekhoorntjes voor de tutjes”

PittemDappere kleuters en peuters die klaar zijn om afscheid te nemen van hun fopspeentjes kunnen voortaan terecht aan de nieuwe tutjesboom in de tuin van het Sociaal Huis van Pittem.

  1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
    Tweakers

    Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

    De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?