De gemeenteraad kwam maandagavond samen in zaal De Magneet
Volledig scherm
De gemeenteraad kwam maandagavond samen in zaal De Magneet © Sam Vanacker

Fysieke gemeenteraad stuit op weerstand bij oppositie

PittemOppositiepartij Nieuw Pittem-Egem vindt dat het gemeentebestuur het verkeerde voorbeeld geeft door de gemeenteraad nog fysiek te laten bijeenkomen. Volgens burgemeester Ivan Delaere (CD&V) is een face-to-facedebat echter waardevoller dan vergaderen via een scherm.

  1. Mathieu (34) van Lamon Traiteur maakt donderdag taco's voor Rode Duivels: “Maar wel zonder ajuin of look, want die veroorzaken winderigheid”
    PREMIUM
    Roeselare

    Mathieu (34) van Lamon Traiteur maakt donderdag taco's voor Rode Duivels: “Maar wel zonder ajuin of look, want die veroorza­ken winderig­heid”

    Mathieu Vanneste (34) van Lamon Traiteur op de Roeselaarse Grote Markt mag donderdagavond de Rode Duivels culinair in de watten leggen. In hun basecamp in Tubeke zal hij Lukaku en co huisgemaakte taco’s voorschotelen. Bovendien bereidt Mathieu elke dinsdag en woensdag het favoriete pastagerecht van ons nationale elftal dat ook jij kan proeven. “Ik kijk er vooral naar uit om onze Duivels te ontmoeten en ze nog veel succes te wensen tijdens het EK”, aldus een superfiere Mathieu.