Op het kruispunt van de Turkeijensteenweg met de Schuiferskapellestraat in de Pittemse deelgemeente Egem gebeurde vrijdag een spectaculair ongeval.
Volledig scherm
Op het kruispunt van de Turkeijensteenweg met de Schuiferskapellestraat in de Pittemse deelgemeente Egem gebeurde vrijdag een spectaculair ongeval. © Hans Verbeke

Flink wat schade na ongeval: één wagen belandt in de gracht

EgemOp het kruispunt van de Turkeijensteenweg met de Schuiferskapellestraat in de Pittemse deelgemeente Egem gebeurde vrijdag een spectaculair ongeval.

 1. Onze vijf weekendtips voor Zuid-West-Vlaanderen: muziek, circus, kinderdorp en braderie
  PREMIUM
  Zuid-West-Vlaanderen

  Onze vijf weekend­tips voor Zuid-West-Vlaanderen: muziek, circus, kinderdorp en braderie

  Het zuiden van onze provincie biedt dit weekend heel wat mogelijkheden voor een leuke uitstap. De muziekliefhebber kan vertier zoeken in Menen, waar Grensrock op het programma staat. In Waregem kunnen alle kinderen zich uitleven en naar Langemark-Poelkapelle gaan de circusliefhebbers. Koopjesjagers doen het in Kortrijk en Roeselare. Meer tips voor uitstapjes in onze regio vind je in ons dossier.
 2. Stadslogo in regenboogkleuren siert Muntplein
  Roeselare

  Stadslogo in regenboog­kleu­ren siert Muntplein

  Met de 90e Batjes in het vooruitzicht wordt het centrum van Roeselare in z’n mooiste en kleurrijkste kleedje gestopt. De centrumstraten werden opgefleurd met Batjesvlaggen, vorige week werd de totaal vernieuwde Jan Mahieustraat als aangename winkelwandelstraat geopend en woensdag kreeg ook het Muntplein een makeover. Op het plein, net voor ARhus en naast het monument Fantasia, werd het logo van de stad geschilderd. Die gigantische R werd bovendien in de regenboogkleuren gerealiseerd, een knipoog naar de koers die één van de speerpunten is van de stad der wereldkampioenen.